Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

În contextul discuțiilor tot mai frecvente legate de implementarea sistemelor de venit minim garantat în anumite state, AGORA Debate a organizat a patra dezbatere publică online, pe o temă de interes public inclusiv în contextul alegerilor parlamentare din România, în data de 3 decembrie 2020, în parteneriat cu Daisler Print House și cu sprijinul Konrad Adenauer Stiftung.

Cele două echipe formate din Cosmin Tenie, Patricia Cîmpian (echipa pro) și Robert Ciugolia, Nina Renata Pop (echipa contra) au prezentat argumente în favoarea, respectiv în defavoarea implementării unei astfel de politici economice și sociale în România. Dezbaterea a fost moderată de Silviu Șoit, membru în Consiliul Director AGORA Debate, iar argumentele aduse de ambele echipe au fost completate de intervențiile și întrebările publicului format din studenți și reprezentanți ai societății civile, interesați de o astfel de temă supusă dezbaterii. Astfel, o nouă dezbatere publică online organizată de AGORA Debate în parteneriat cu Daisler Print House a adus în atenția publicului un subiect esențial a fi discutat în prezent, oferind o analiză echilibrată și informată de care societatea românească are nevoie.

  • Dată și locație de desfășurare: 3 decembrie 2020, online, via Zoom
  • Echipe participante, membri AGORA Debate: Cosmin Tenie, Patricia Cîmpian (echipa pro), Robert Ciugolia, Nina Renata Pop (echipa contra), moderator Silviu Șoit
  • Parteneri: Daisler Print House, cu sprijinul Konrad Adenauer Stiftung

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenmimentului: https://www.facebook.com/events/453601702296411

Go to Top