Susține!

Putem continua să dăm o voce generației tinere doar dacă avem și susținerea ta. Dacă ai ajuns până aici înseamnă că îți dorești să ne susții, iar pentru aceasta îți suntem extrem de recunoscători.

De ce avem nevoie de ajutorul tău?

Pentru a asigura succesul oricărei activități de dezbateri și argumentare, este esențial ca aceasta să fie cât mai accesibilă pentru cei interesați, astfel încât să poată beneficia de programul de dezbateri cât mai multe persoane (indiferent de venituri), iar condițiile asigurate de către organizatori să fie optime. De asemenea, pentru a-și putea atinge obiectivele ca asociație și a funcționa în conformitate cu prevederile legale, este important ca voluntarii din spatele întregii activități să fie susținuți activ de către asociație, motiv pentru care costurile administrative sunt un punct crucial în susținerea și dezvoltarea asociației.

Toate activitățile AGORA Debate sunt gratuite pentru beneficiari. Totuși, pentru a putea susține orice tip de activitate, de cele mai multe ori apar o serie de costuri pentru aceștia (cazare, mâncare, materiale etc.), acoperite de regulă sub forma unor taxe de participare. Acoperite individual de fiecare participant în parte, costurile ar fi mult prea mari, iar accesibilitatea ar avea de suferit. Din acest motiv, asociația se luptă în permanență pentru a găsi cele mai bune soluții pentru aceste servicii, cu costuri cât mai mici, precum și pentru a aduna cât mai multe fonduri pentru a scădea din sarcina căzută pe participanți.

Cum ne poți susține?

Doresc să fac o donație!

Această donație ne poate ajuta punctual pentru a completa bugetul unei competiții de dezbateri, pentru a contribui la acoperirea unora dintre costurile noastre administrative sau la implementarea unui proiect.

Donațiile se pot face punctual (prin transfer bancar sau cu plata cu cardul) sau cu recurență, prin sistemul de plăți recurente implementat cu ajutorul Băncii Transilvania.*

Pentru transfer bancar:

Asociația AGORA Debate

Sediu: Cluj-Napoca, strada Cibinului nr. 3

CIF: 40443023

Cont: RO53BTRLRONCRT0479075301 deschis la Banca Transilvania

Reprezentată prin Ioana Stupariu (Președinte)

Pentru orice donație, vă rugăm să specificați Donație la obiectul plății, și să ne contactați ulterior pe mail la contact@agoradebate.ro pentru a vă trimite chitanța aferentă.

Pentru plata cu cardul:

DONATII PRIN EUPLATESC

*Înainte de a continua cu efectuarea donației, sugerăm să parcurgi documentele Termenii și Condiții, precum și Politica și retur, disponibile conform legislației în vigoare.

Doresc sa fac o sponsorizare!

Conform Legii Sponsorizării şi Codului Fiscal, companiile plătitoare de impozit pe profit pot direcţiona, sub formă de sponsorizare, un anumit procent din impozitul pe profit către organizaţii neguvernamentale.

Procedura este foarte simplă: dacă ai o companie și dorești să susții activitățile noastre, poți să verifici cu contabilul suma disponibilă pentru sponsorizare și să ne contactezi pentru a semna un contract de sponsorizare. Această redirecționare nu presupune nicio cheltuială suplimentară din partea companiei: tu te alegi cu o deducere a sumei din impozit, iar noi putem să ne continuăm proiectele care îi ajută pe viitorii adulți să devină mai responsabili și mai independenți. Pe lângă satisfacția implicării în comunitate, noi îți putem oferi și promovare pe parcursul activităților noastre.

Pentru a ne susține în acest fel, te invităm să ne contactezi direct la contact@agoradebate.ro.

Doresc sa fiu voluntar!

Ca orice asociație, și AGORA Debate există prin activitatea voluntară a membrilor săi. Dacă dorești să contribui la dezvoltarea generațiilor tinere prin intermediul dezbaterilor și oratoriei în orice fel – cu traininguri, workshopuri sau pur și simplu cu timpul tău – te așteptăm să ni te alături.

Pentru a ne susține în acest fel, te invităm să ne contactezi direct la contact@agoradebate.ro.