Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Tandem Debate Weekend este prima competiție din circuitul anual destinată exclusiv începătorilor. Înseamnă că, pentru sute de copii din toată țara, Tandem Debate Weekend reprezintă prima lor tangență cu fenomenul dezbaterilor academice. De aceea, ne dorim ca experienţa acestora să fie una cât mai plăcută. Două lucruri fac TDW deosebită faţă de orice altă competiţie :

În primul rând, tematica, implementată anul acesta în online. Deoarece în mod normal această competiție se desfăşoară în inima centrului cultural românesc, Brașovul, tradiţii şi obiceiuri regionale împânzesc evenimentul, începând de la amprenta vizuală, până la mini-concursuri ori surprize (pe care nu le putem divulga încă).

De asemenea, considerăm foarte important pentru toţi elevii care decid să facă parte din comunitatea de dezbateri, ca aceştia să facă eforturi active înspre a implementa în viaţa personală bunele practici pe care le susţin oratoric, în meciuri. Aşadar, am construit competiţia pe o listă de principii clare, de la care nu ne abatem. Premiile trebuie să fie obţinute în mod sustenabil şi de relevanţă pentru activitatea academică faţă de care îşi afişează interesul, moţiunile vor gravita în jurul unor probleme de relevanţă imediată iar, pe lângă competiţia în sine, pregătim şi la acest capitol surprize (pe care din nou nu le putem divulga încă).

Organizatori: Cristian Budală

Chief Adjudicators: Ştefan Matei, Darius Iordachioae-Nouri

Equity Officer: Patricia Poruţiu

Tab Masters: Ovidiu Damian, Ciprian Alexe

Parteneri: TBA

Mai mult detalii despre event puteți găsi pe pagina lor de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/960125421142574

Go to Top