Această donație ne poate ajuta punctual pentru a completa bugetul unei competiții de dezbateri, pentru a contribui la acoperirea unora dintre costurile noastre administrative sau la implementarea unui proiect. Donațiile se pot face punctual (prin transfer bancar sau cu plata cu cardul) sau cu recurență, prin sistemul de plăți recurente implementat cu ajutorul procesatorului de plăți euplatesc.ro.

Pentru Plata cu Cardul

DONATII PRIN EUPLATESC

Îți mulțumim pentru susținerea activităților noastre printr-o donație. În formularul din stânga, poți seta cuantumul donației, precum și dacă aceasta se va realiza o singură dată (O dată) sau cu recurență (Recurentă – adică lunar, prin debitarea cardului tău de debit pe care îl treci în formular). Nu există limite la sumele donate și, în cazul donațiilor recurente, poți oricând să te răzgândești și să ne soliciți încetarea donațiilor.

Înainte de a continua cu efectuarea donației, sugerăm să parcurgi documentele Termenii și Condiții, precum și Politica și retur, disponibile conform legislației în vigoare.

Pentru Transfer Bancar

Asociația AGORA Debate

Sediu: Cluj-Napoca, strada Cibinului nr. 3

CIF: 40443023

Cont: RO53BTRLRONCRT0479075301 deschis la Banca Transilvania

Reprezentată prin Ioana Stupariu (Președinte)

Pentru orice donație, vă rugăm să specificați Donație la obiectul plății, și să ne contactați ulterior pe mail la contact@agoradebate.ro pentru a vă trimite chitanța aferentă.